Keresés

Rólunk

Füstölt házi termékek Cecei őstermelötől.

Az otthonában érezheti  az igazi falusi ízeket.
A házi készítésű füstölt finomságokat, magunk készítjük, saját nevelésű állatok húsából. Az állatainkat saját takarmánnyal neveljük, a disznó, kacsa , csirke-tartáshoz felhasznált takarmányt, magunk termesztjük, az állatokat csak természetes eredetű takarmánnyal tápláljuk.

A falusi finomságokat nagy gondossággal hagyományos füstöléssel állítjuk elő, éppen ezért olyan friss és különleges az íz világa minden egyes termékünknek.

A jól elkészített, szakszerűen füstölt és tárolt cecei vastagkolbász egy évig, sőt azon túl is eláll, megtartva zaftosságát, szép piros színét, utánozhatatlanul finom zamatát. A háziasszonyok szeretnek is megtartani belőle néhány szálat az új vágásig, hogy reggelire megkínálhassák vele a bölléreket, nem minden célzatosság nélkül megjegyezve: ilyen jó kolbászt szeretnének ebben az esztendőben is.


Szeretnénk ha nem csak családunk, de kedves vásárlóink is osztoznának velūnk ezekben az ízélményekben. 

© 2014 Minden jog fenntartva.