Rólunk
Füstölt házi termékek Cecei őstermelötől.
Az otthonában érezheti az igazi falusi ízeket.
A házi készítésű füstölt finomságokat, magunk készítjük, saját nevelésű állatok húsából. Az állatainkat saját takarmánnyal neveljük, a disznó, kacsa , csirke-tartáshoz felhasznált takarmányt, magunk termesztjük, az állatokat csak természetes eredetű takarmánnyal tápláljuk.A falusi finomságokat nagy gondossággal hagyományos füstöléssel állítjuk elő, éppen ezért olyan friss és különleges az íz világa minden egyes termékünknek.
A jól elkészített, szakszerűen füstölt és tárolt cecei vastagkolbász egy évig, sőt azon túl is eláll, megtartva zaftosságát, szép piros színét, utánozhatatlanul finom zamatát. A háziasszonyok szeretnek is megtartani belőle néhány szálat az új vágásig, hogy reggelire megkínálhassák vele a bölléreket, nem minden célzatosság nélkül megjegyezve: ilyen jó kolbászt szeretnének ebben az esztendőben is.
Szeretnénk ha nem csak családunk, de kedves vásárlóink is osztoznának velūnk ezekben az ízélményekben.